Renault Megane E-Tech bij private lease

De Renault Megane E-Tech private lease bij Athlon Private Lease

Schouders omlaag en gassen maar. Met de Renault Mega E-TECH private lease kies je voor ontspanning op wielen. Ontdek de specs van deze elektrische SUV.

    Renault Megane E-Tech via private lease

    Rijden in de Megane E-Tech is puur ontspannen. Een platte batterij, compacte elektromotor, brede wielbasis en laag zwaartepunt maken ‘m stabiel en wendbaar. Je passagiers genieten van extra veel ruimte en een muisstille rit.

    Deze auto heeft een rijbereik van 450 kilometer en laadt aan de snellader in 30 minuten tot 200 kilometer bij. Kies jouw Megane E-Tech private leaseauto en rijd voor een all-in leaseprijs.

    Soms ook als occasion verkrijgbaar.

    Renault Megane E-Tech privé leasen bij Athlon
    Megane E-Tech, leasen voor een scherpe prijs bij Athlon

    Stoer en sportief

    Het uiterlijk van de Renault Megane E-Tech is net zo gestroomlijnd als de rijervaring. Niet te missen is het XL bestuurdersdashboard dat uit twee schermen bestaat. Spraakbediening en 50+ apps optimaliseren je rit.

    Efficiënt op temperatuur

    Iedere Megane E-Tech heeft een warmtepomp die ervoor zorgt dat je auto op een efficiënte manier lekker warm of koel blijft. Zo rijd je in ieder seizoen lekker comfortabel zonder dat de accu snel leeg loopt.

    Interieur van de Renault Megane E-Tech. Nu leasen bij Athlon

    Megane E-Tech: 26+ rijhulpsystemen

    Renault zet in op veiligheid met meer dan 26 rijhulpsystemen. Of het nu druk op de weg is of niet: jij komt zonder zweetdruppels op je eindbestemming aan.

    Een greep uit de hulpsystemen? Je hebt altijd goed zicht dankzij een slimme achteruitkijkspiegel, actieve rijassistentie regelt de snelheid en afstand tot voorliggers en grootlichtassistent regelt de belichting.

    Rijden hoeft geen moeite te kosten! Bekijk nu Renault Megane E-Tech private leasedeals voor een scherpe prijs.

    Keurmerk Private Lease

    Als je een leaseauto van Athlon leaset, ben je verzekerd van totale bescherming en transparante voorwaarden. Dit wordt bekrachtigd door het Keurmerk Private Lease, gegeven door de Stichting Keurmerk Private Lease. Je kan dus vertrouwen op een zorgeloze lease-ervaring.

    Keurmerk Private Lease
    1. Een transparant contract
    2. Volledig product zonder verrassingen
    3. Nooit te hoge financiële lasten
    4. 14 dagen bedenktijd
    5. Zekerheid bij klachten
    Renault Megane E-Tech zakelijk leasen

    Megane E-Tech zakelijk leasen?

    Succes behaal je in een gestroomlijnde auto waar je op kan rekenen. De Renault Megane E-Tech. Deze SUV heeft genoeg power, comfort en veiligheid aan boord om moeiteloos lange ritten in te maken.

    Je kan de Renault Megane E-Tech voordelig zakelijk leasen bij Athlon Essential. Ontdek ons aanbod nu en vind de uitvoering die bij je past.

    Disclaimer

    Afbeeldingen en kleur kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.